ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες 34χρονη- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες 34χρονη- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 34χρονης με σκοπό και στόχο να αντλήσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση καταγγέλθηκε τη Δευτέρα 21/10 στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 18/10/2019, από τον χώρο εργασίας της στη Λευκωσία, η SHRESTHA BISNU KUMARI, 34 ετών από το Νεπάλ.

Η 34χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μακριά μαύρα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE