ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες 34χρονη- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες 34χρονη- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 34χρονης με σκοπό και στόχο να αντλήσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση καταγγέλθηκε τη Δευτέρα 21/10 στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 18/10/2019, από τον χώρο εργασίας της στη Λευκωσία, η SHRESTHA BISNU KUMARI, 34 ετών από το Νεπάλ.

Η 34χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μακριά μαύρα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.