ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Τιμούρ Κετσπάγια για όλα!

LIVE: Τιμούρ Κετσπάγια για όλα!

Στο πλατό της Cytavision και στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» βρέθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Οι τοποθετήσεις του: 

«ΑΕΛ και ΑΕΚ αυτά που έδωσαν αυτά πήραν οι δύο ομάδες. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, ειδικά το πρώτο μέρος».

«Άκουσα τον Κέρκεζ να μιλάει για τους παίκτες του. Καλά έκανε. Εμείς είμαστε όλοι μέρες με τους παίκτες. Δεν είναι κακό εμείς οι προπονητές να μιλάμε για τους παίκτες για να πάρουν και αυτοί λίγο τα πάνω τους. Να κάνουν κάτι».

«Με ικανοποιεί που έχουμε καλή απόδοση. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι δεν πέφτει η απόδοση μας. Είμαστε μια νέα ομάδα, τώρα άρχισε και μπήκε στον ρυθμό ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

«Από την αρχή, αν μου το έλεγε κάποιος ότι θα είχαμε 11 βαθμούς θα ήμουν χαρούμενος. Ήταν πολύ δύσκολο το πρόγραμμα μας και το βγάλαμε. Η εξάδα θα είναι ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια. Αυτό πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα είναι έτσι. Η Πάφος έχασε έδαφος. Αν έχεις χρήμα μπορείς να φτιάξεις ομάδα».

«Είχα τον χρόνο για να φτιάξω αυτή την ομάδα. Εγώ είχα ξεκινήσει δουλειά από τον Απρίλιο. Τότε ξεκίνησα προγραμματισμό. Το καλό ήταν ότι είχαμε μαζί μας στην προετοιμασία το 90% των νέων παικτών. Δύο – τρεις ενσωματώθηκαν αργότερα. Ήταν πολύ καλή η επιλογή που κάναμε να πάμε στις Πλάτρες. Νομίζω δεν εκτιμάμε αυτά πουν έχουμε μπροστά μας και ψάχνουμε να πάμε στο εξωτερικό. Του χρόνου, το μεγαλύτερο κομμάτι προετοιμασίας θα είναι στην Κύπρο».

«Λέμε να παίξουν Κύπριοι παίκτες αλλά . Έχουμε πολύ καλούς Κύπριους. Ο Αρτυματάς και ο Μαργκάσα είναι πολύ σημαντικοί. Έχουμε παίκτες που έχουν μέλλον. Ο Ιωάννου, ο Χατζηβασίλης, ο Πηλέας».

«Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια. Είπε και ο αντίπαλος προπονητής ότι ήταν ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Όπως φάνηκε στο παιχνίδι, εμείς θέλαμε περισσότερο στη νίκη. Σίγουρα, παίζαμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και ήταν λογικό. Με προβληματίζει λίγο ότι οι τρεις επιθετικοί που έχω στην ομάδα δεν έχουν βάλει ακόμα γκολ. Υπάρχει άγχος, υπάρχει πίεση, λογικό είναι. Ελπίζω να συμβεί στο κοντινό μέλλον».

«Έχουμε και το ρόστερ αλλά και το δείχνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το δείξαμε και στα 5 παιχνίδια, είμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους. Το είπα ότι πάμε για πρωτάθλημα. Το ξέρω καλά το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Τι χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσεις. Μιλάμε και για την Ανόρθωση έτσι, που είναι μεγάλη ομάδα. Δεν είναι κάποια τυχαία ή μικρή».

«Η Ομόνοια είναι πολύ καλή ομάδα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Το θέμα μας ήταν να μην χάσουμε εδώ που τα λέμε. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανένα. Έχει παίκτες που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα και δεν θέλαμε να τους αφήσουμε να το κάνουν. Υπάρχει οργάνωση. Έχουν πολύ καλούς παίκτες. Ήρθε και ο κόσμος πίσω». ».

Το κείμενο ανανεώνεται… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top