ΠΑΦΟΣ: Πήγαιναν στο όχημα που έκρυψαν - Συνέδεσαν την δράση τους με καταγγελία που έγινε αργότερα

ΠΑΦΟΣ: Πήγαιναν στο όχημα που έκρυψαν - Συνέδεσαν την δράση τους με καταγγελία που έγινε αργότερα

Ποσό πέραν των 1,350 ευρώ και διαρρηκτικά εργαλεία βρέθηκαν στην κατοχή δύο ατόμων στην Πάφο.

Τα δύο άτομα, ένας άνδρας 27 ετών και μια γυναίκα 31 ετών εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/10) γύρω στις 22:40 όταν προσέγγισαν σταθμευμένο όχημα κάτω από δέντρα.

Σε έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του 27χρονου ένα κατσαβίδι και ένα ναύλον γάντι και στη κατοχή της 31χρονης χρηματικό ποσό πέρα των 1.350 ευρώ, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Και οι δύο τέθηκαν υπό κράτηση.

Γύρω στα μεσάνυχτα έγινε στο μεταξύ καταγγελία για διάρρηξη κατοικίας, σε κοντινή απόσταση όπου εντοπίστηκαν τα δύο πρόσωπα με το όχημά τους.

Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της κατοικίας , κλάπηκαν από αυτήν 30 ευρώ σε κέρματα, ένα δαχτυλίδι με πέτρα, ένα μικρό ασημένιο κουτί, πορτοφόλι και άλλα αντικείμενα.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν και άλλα τεκμήρια ανάμεσα στα οποία δύο ναύλον γάντια τα οποία παραλήφθηκαν εξετάσεις .

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE