ΛΕΜΕΣΟΣ: Στιγμές τρόμου για πατέρα και κόρη – Κτύπησε την γυναίκα ο 26χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στιγμές τρόμου για πατέρα και κόρη – Κτύπησε την γυναίκα ο 26χρονος

Τρομακτικές στιγμές έζησαν 60χρονος πατέρας και η κόρη του, έξω από το κατάστημά τους, το απόγευμα της Δευτέρας (21/10).

Καθώς ο 60χρονος και η 34χρονη κόρη του, βρίσκονταν έξω από το κατάστημά τους στην οδό Αγίου Ανδρέου στην Λεμεσό, άγνωστο πρόσωπο τους επιτέθηκε και αφού γρονθοκόπησε την 34χρονη, της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο.

Ο 60χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο ο δράστης έσπασε την πόρτα εισόδου του καταστήματος, ενώ στην συνέχεια άρπαξε την τσάντα της 34χρονης από το όχημά τους, που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Στην συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ωστόσο, μετά από έρευνες της Αστυνομίας, έπειτα από καταγγελία που έγινε, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου.

Ο 26χρονος, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και στην συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 60χρονος και η 34χρονη μετέβησαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά σε βάρος του 26χρονου υπόθεση ληστείας, επίθεση με πρόκληση πραγματικής βλάβης και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιούσιας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE