Το Παλαιχώρι συγκινεί: Η στήριξη δύο παιδιών που υποβάλλονται σε θεραπεία στο εξωτερικό

Το Παλαιχώρι συγκινεί: Η στήριξη δύο παιδιών που υποβάλλονται σε θεραπεία στο εξωτερικό

Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση, με τίτλο «Ορειβατώ και αθλούμαι για καλό σκοπό», διοργανώνουν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου τα οργανωμένα σύνολα Παλαιχωρίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για στήριξη οικογένειας, της οποίας τα δύο παιδιά βρίσκονται στο εξωτερικό για πολύμηνη θεραπεία. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται πεζοπορία και ξενάγηση στα μονοπάτια της φύσης, στην περιοχή των βουνών της Παπούτσας.

Οι διοργανωτές προσκαλούν στο Παλαιχώρι, όσους ενδιαφέρονται, επισημαίνοντας ότι πέρα από τον καλό σκοπό για τον οποίο γίνεται η εκδήλωση, είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να ευχάριστο διάλειμμα,  από την καθημερινότητα, καθώς το φθινόπωρο έχει ήδη στήσει ένα μοναδικό σκηνικό στην περιοχή.

Στις 08:30 θα αρχίσει η συγκέντρωση των ενδιαφερομένων στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιχωρίου και η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:00. Έχουν γίνει διευθετήσεις για μεταφορά στο βουνό με λεωφορεία.

Το κόστος συμμετοχής καθορίστηκε στα 5€, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στον αριθμό: 99 515 973

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.