ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα από τη Συρία κατήγγειλε ότι επιτέθηκαν στον 6χρονο γιο της στο σχολείο

ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα από τη Συρία κατήγγειλε ότι επιτέθηκαν στον 6χρονο γιο της στο σχολείο

Πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού σε Δημοτικό σχολείο της Πάφου διερευνά η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα από τη Συρία κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι παρέλαβε τη Δευτέρα (21/10) τον 6χρονο γιο της από το σχολείο κτυπημένο. 


Όπως της ανέφερε το παιδί, στο τελευταίο διάλειμμα, ενώ βρισκόταν στις τουαλέτες του σχολείου, μεγαλύτεροι μαθητές τον ξυλοφόρτωσαν. 
Ο 6χρονος μεταφέρθηκε από την μητέρα του στο νοσοκομείο. 

Το Υπουργείο Παιδείας είναι ενήμερο όπως και το Επαρχιακό Γραφείο Ομοσπονδία Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης. 

Το περιστατικό διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Σταθμού Πάφου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE