ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα από τη Συρία κατήγγειλε ότι επιτέθηκαν στον 6χρονο γιο της στο σχολείο

ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα από τη Συρία κατήγγειλε ότι επιτέθηκαν στον 6χρονο γιο της στο σχολείο

Πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού σε Δημοτικό σχολείο της Πάφου διερευνά η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα από τη Συρία κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι παρέλαβε τη Δευτέρα (21/10) τον 6χρονο γιο της από το σχολείο κτυπημένο. 


Όπως της ανέφερε το παιδί, στο τελευταίο διάλειμμα, ενώ βρισκόταν στις τουαλέτες του σχολείου, μεγαλύτεροι μαθητές τον ξυλοφόρτωσαν. 
Ο 6χρονος μεταφέρθηκε από την μητέρα του στο νοσοκομείο. 

Το Υπουργείο Παιδείας είναι ενήμερο όπως και το Επαρχιακό Γραφείο Ομοσπονδία Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης. 

Το περιστατικό διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Σταθμού Πάφου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Συνολικά 160.094 Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών, δεν έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στον εκλογικό κατάλογο, ενώ για στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό των μη εγγεγραμμένων ανέρχεται στο 52,06% σύμφωνα με τα στοιχεία από το Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελλίκος Ηλία, την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE