Τους τσάκωσαν την ώρα που έπαιζαν ποκεριζέ – Επτά άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία

Τους τσάκωσαν την ώρα που έπαιζαν ποκεριζέ – Επτά άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας πραγματοποίησαν χθες βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού, σε υποστατικό.

Κατά την επιχείρηση στο εν λόγω υποστατικό εντοπίστηκαν επτά πρόσωπα, τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (ποκεριζέ), ενώ παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 112 τραπουλόχαρτα, 41 φίσιες και διάφορες σημειώσεις.

Τόσο τα επτά πρόσωπα όσο και η ιδιοκτήτρια του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.