ΠΑΦΟΣ: Μάχη για κατάσβεση φωτιάς σε δύσβατη περιοχή -Επιχειρούν και εναέρια μέσα

ΠΑΦΟΣ: Μάχη για κατάσβεση φωτιάς σε δύσβατη περιοχή -Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για την κατάσβεση φωτιάς στην περιοχή της Μηλιού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13:15, (22/10) σε δύσβατη περιοχή της κοινότητας Μηλιού.

Στο έργο της κατάσβεσης της επέδραμαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, όπως τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δύο του Ταμείου Θήρας, καθώς και δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης που εκμισθώνει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Λόγω ωστόσο του δύσβατου της περιοχής, αλλά και των δυνατών ανέμων που πνέουν στο μέρος, το έργο της κατάσβεσης καθίσταται δύσκολο.

Η φωτιά κατακαίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση τριών εκταρίων μέχρι στιγμής.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς αναμένεται να εξεταστούν αφού κατασβεστεί.

Από KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE