ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας στηρίζει τη διαμαρτυρία για το ΑΞΙΚ

Ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας στηρίζει τη διαμαρτυρία για το ΑΞΙΚ

Ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας εκφράζει την στήριξή του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η Φ.ΕΝ.ΑΞΙΚ έξω από το «Φιλοξένια».

 
«Η παρατεταμένη σιωπή των αρμοδίων αρχών σε συνδυασμό με τις αποφάσεις που παίρνονται πίσω από κλειστές πόρτες αναφορικά με την μετατροπή του «Φιλοξένια» σε δικαστήρια, αντί για αξιοποίηση του από το ΑΞΙΚ, προκαλεί αγανάκτηση», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του. Είναι ξεκάθαρο, προστίθεται, ότι δεν λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες του ΑΞΙΚ και των σπουδαστών του.
 
Αναφορά γίνεται στον κομβικό ρόλο του ΑΞΙΚ τόσο προς τον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και προς τον τουρισμό γενικότερα ο οποίος είναι κεντρικός πυλώνας της οικονομίας.  Ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας, αναφέρεται, «έχει ξεκινήσει την δική προσπάθεια για ανατροπή των τετελεσμένων που φέρνει η κυβέρνηση. Αυτό που επιδιώκουμε είναι ξεκάθαρο. Η διαδικασία προσφορών πρέπει να σταματήσει και το «Φιλοξένια» θα πρέπει να επιστραφεί στο ΑΞΙΚ».
 
Καλείται η Κυβέρνηση «να αλλάξει στάση και να ξαναμελετήσει το θέμα του «Φιλοξένια»».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top