ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα -Βοήθησαν άτομο να περάσει παράνομα στις ελεύθερες περιοχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα -Βοήθησαν άτομο να περάσει παράνομα στις ελεύθερες περιοχές

Στην σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης των  αδικημάτων, για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος – υποβοήθηση της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στη Δημοκρατία γύρω στις 8 το βράδυ της 22ης Οκτωβρίου  η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως πρόκειται για δυο Παλαιστίνιους που βοήθησαν ένα πρόσωπα να εισήλθε παράνομα από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE