ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα -Βοήθησαν άτομο να περάσει παράνομα στις ελεύθερες περιοχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα -Βοήθησαν άτομο να περάσει παράνομα στις ελεύθερες περιοχές

Στην σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης των  αδικημάτων, για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος – υποβοήθηση της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στη Δημοκρατία γύρω στις 8 το βράδυ της 22ης Οκτωβρίου  η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως πρόκειται για δυο Παλαιστίνιους που βοήθησαν ένα πρόσωπα να εισήλθε παράνομα από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE