ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα -Βοήθησαν άτομο να περάσει παράνομα στις ελεύθερες περιοχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα -Βοήθησαν άτομο να περάσει παράνομα στις ελεύθερες περιοχές

Στην σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης των  αδικημάτων, για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος – υποβοήθηση της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στη Δημοκρατία γύρω στις 8 το βράδυ της 22ης Οκτωβρίου  η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως πρόκειται για δυο Παλαιστίνιους που βοήθησαν ένα πρόσωπα να εισήλθε παράνομα από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE