ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπιστηκε νεκρό τελικά το 3χρονο παιδί που αγνοείτο μετά το ατύχημα στην θάλασσα

ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπιστηκε νεκρό τελικά το 3χρονο παιδί που αγνοείτο μετά το ατύχημα στην θάλασσα

Ένα τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση περιπολικού σκάφους του Λιμενικού με λέμβο που μετέφερε μετανάστες ανοικτά της νήσου Κως.

Στη λέμβο επέβαιναν συνολικά 34 άτομα. Από τη σύγκρουση ένας άνδρας αγνοείται και έξι τραυματίστηκαν ενώ οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί σε δομές στο νησί.

Οι έρευνες στο σημείο του συμβάντος συνεχίζονται από τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της frontex.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό προκύπτουν συγκεκριμένα ερωτήματα όπως το αν το περιπολικό του λιμενικού είχε αναμμένο τον προβολέα του κατά τη διάρκεια της περιπολίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE