ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπιστηκε νεκρό τελικά το 3χρονο παιδί που αγνοείτο μετά το ατύχημα στην θάλασσα

ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπιστηκε νεκρό τελικά το 3χρονο παιδί που αγνοείτο μετά το ατύχημα στην θάλασσα

Ένα τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση περιπολικού σκάφους του Λιμενικού με λέμβο που μετέφερε μετανάστες ανοικτά της νήσου Κως.

Στη λέμβο επέβαιναν συνολικά 34 άτομα. Από τη σύγκρουση ένας άνδρας αγνοείται και έξι τραυματίστηκαν ενώ οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί σε δομές στο νησί.

Οι έρευνες στο σημείο του συμβάντος συνεχίζονται από τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της frontex.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό προκύπτουν συγκεκριμένα ερωτήματα όπως το αν το περιπολικό του λιμενικού είχε αναμμένο τον προβολέα του κατά τη διάρκεια της περιπολίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.