ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκπρ. Τύπου Αστυνομίας: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη

Εκπρ. Τύπου Αστυνομίας: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη

Τη βούληση και την αποφασιστικότητα της ηγεσίας της Αστυνομίας να πατάξει κάθε μορφή διαφθοράς στις τάξεις της, εξέφρασε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή σύλληψη 41χρονου μέλους του Σώματος.

Σε δηλώσεις του στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, ο κ. Αντρέου είπε ότι στο πλαίσιο καταπολέμησης της διαφθοράς μέλη της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) συνέλαβαν το βράδυ της Τρίτης, (23/10), δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μέλος της Αστυνομίας για αδικήματα διαφθοράς.

Όπως σημείωσε εναντίον τους μέλους της Αστυνομίας διερευνάται υπόθεση διαρροής πληροφοριών και συγκεκριμένα διαρροή πληροφοριών, που αφορούν τη δράση της Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα της ΥΚΑΝ.

Πρόσθεσε ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε πειθαρχική έρευνα εναντίον του συγκεκριμένου μέλους και έδωσε οδηγίες όπως τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα.

«Με αφορμή το περιστατικό αυτό θέλω να υπογραμμίσω τη βούληση και την αποφασιστικότητα της ηγεσίας της Αστυνομίας να πατάξει κάθε μορφή διαφθοράς στις τάξεις της», είπε.

Κατέληξε λέγοντας ότι «για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου για πάταξη της διαφθοράς εντός της Αστυνομίας, ώστε αυτοί οι λίγοι να μην αμαυρώνουν την πλειοψηφία των μελών μας, που χαρακτηρίζεται από εντιμότητα και υπευθυνότητα και εργάζεται με ζήλο και αφοσίωση προς όφελος της κοινωνίας και του τόπου».

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top