ΚΥΠΡΟΣ: Άρχισαν να «πλήττουν» το νησί τα έντονα καιρικά φαινόμενα- Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άρχισαν να «πλήττουν» το νησί τα έντονα καιρικά φαινόμενα- Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επιβεβαιώθηκε η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (23/10) και ήδη σε πολλά σημεία του νησιού παρατηρείται έντονη βροχόπτωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν «κτυπήσει» πρώτα τη Λεμεσό με ισχυρούς ανέμους και βροντές, ενώ το έγκυρο Kitas Weather έχει εκδώσει προειδοποίηση ονομάζονται το καιρικό φαινόμενο «Θησέας».

Ήδη ο κυκλικός κόμβος Αγ΄. Νικολάου στη Λεμεσό έχει μετατραπεί σε λίμνη, αφού ή εντονη βροχόπτωση προκάλεσε μέσα σε λίγα λεπτά πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων από τη συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την μετεωολογική υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης 23/10 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Το πιο πάνω στιγμιότυπο είναι οπτικό υλικό που δημοσιεύτηκε στην ομάδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ" στο fb και αποδίδει την εικόνα που επικρατούσε στην κεντρική Λεμεσό αργά το απόγευμα (23/10).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE