ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησε ο 'Θησέας' και έφερε προβλήματα- Σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησε ο 'Θησέας' και έφερε προβλήματα- Σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Κύπρο από το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 έφεραν και προβλήματα, αφού οι καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και προκάλεσαν προβλήματα και στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με τις καταγραφές της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, επηρεάστηκαν αρκετές περιοχές της Λεμεσού που παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν φωτογραφίες στη σελίδα Kαιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook που αποτυπώνουν τους ισχυρούς ανέμους και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Πιο κάτω οι περιοχές χωρίς ρεύμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE