ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησε ο 'Θησέας' και έφερε προβλήματα- Σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησε ο 'Θησέας' και έφερε προβλήματα- Σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Κύπρο από το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 έφεραν και προβλήματα, αφού οι καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και προκάλεσαν προβλήματα και στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με τις καταγραφές της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, επηρεάστηκαν αρκετές περιοχές της Λεμεσού που παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν φωτογραφίες στη σελίδα Kαιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook που αποτυπώνουν τους ισχυρούς ανέμους και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Πιο κάτω οι περιοχές χωρίς ρεύμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE