ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησε ο 'Θησέας' και έφερε προβλήματα- Σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησε ο 'Θησέας' και έφερε προβλήματα- Σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Κύπρο από το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 έφεραν και προβλήματα, αφού οι καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και προκάλεσαν προβλήματα και στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με τις καταγραφές της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, επηρεάστηκαν αρκετές περιοχές της Λεμεσού που παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν φωτογραφίες στη σελίδα Kαιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook που αποτυπώνουν τους ισχυρούς ανέμους και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Πιο κάτω οι περιοχές χωρίς ρεύμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE