Ετοιμάζουν βαλίτσες για τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών

Ετοιμάζουν βαλίτσες για τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών

Θεωρείται τόσο βέβαιο που πολλοί βάζουν και στοίχημα…

Ο λόγος για τον μίνι ανασχηματισμό που αναμένεται να δούμε στην κυβέρνηση.

Οι «διαβασμένοι», λοιπόν, λένε ότι ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Νουρής, είναι ο επόμενος υπουργός Εσωτερικών.

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, ασφαλώς, δεν χάνει θέση από το υπουργικό συμβούλιο, καθώς από το Εσωτερικών θα μετακινηθεί στο Οικονομικών.

Όσο για τον Χάρη Γεωργιάδη, δεν μπορούμε να πούμε πολλά για την ώρα. Το σίγουρο είναι ότι η επιθυμία αποχώρησής του από το ΥΠΟΙΚ θα υλοποιηθεί με μεγάλη καθυστέρηση και αφού πρώτα χρειάστηκε να διαχειριστεί (επικοινωνιακά) το «λουκέτο» στον Συνεργατισμό.

Ο κατσαρίδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE