Ετοιμάζουν βαλίτσες για τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών

Ετοιμάζουν βαλίτσες για τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών

Θεωρείται τόσο βέβαιο που πολλοί βάζουν και στοίχημα…

Ο λόγος για τον μίνι ανασχηματισμό που αναμένεται να δούμε στην κυβέρνηση.

Οι «διαβασμένοι», λοιπόν, λένε ότι ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Νουρής, είναι ο επόμενος υπουργός Εσωτερικών.

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, ασφαλώς, δεν χάνει θέση από το υπουργικό συμβούλιο, καθώς από το Εσωτερικών θα μετακινηθεί στο Οικονομικών.

Όσο για τον Χάρη Γεωργιάδη, δεν μπορούμε να πούμε πολλά για την ώρα. Το σίγουρο είναι ότι η επιθυμία αποχώρησής του από το ΥΠΟΙΚ θα υλοποιηθεί με μεγάλη καθυστέρηση και αφού πρώτα χρειάστηκε να διαχειριστεί (επικοινωνιακά) το «λουκέτο» στον Συνεργατισμό.

Ο κατσαρίδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE