Ακιντζί-Αναστασιάδης: Τετ α τετ στη δεξίωση της Σπέχαρ στο Λήδρα Πάλας για την ημέρα των ΗΕ

Ακιντζί-Αναστασιάδης: Τετ α τετ στη δεξίωση της Σπέχαρ στο Λήδρα Πάλας για την ημέρα των ΗΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί θα παραστούν σε δεξίωση που παραθέτει απόψε (Πέμπτη, 24/10) στο Λήδρα Πάλας, η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.


Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 24 Οκτωβρίου, και είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει από τις 19:30 μέχρι τις 21:30.

Όπως πληροφορείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων σε αυτήν, πέραν των δυο ηγετών, έχουν προσκληθεί πολιτικοί και άλλα άτομα και από τις δυο κοινότητες της Κύπρου καθώς και ξένοι διπλωμάτες. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης θα απευθύνει χαιρετισμό η κ. Σπέχαρ.

Στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρεται πως αυτός θα παραστεί στη δεξίωση της κ. Σπέχαρ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τα κατεχόμενα σε αυτήν θα παραστεί και ο Τ/κ ηγέτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE