ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακιντζί-Αναστασιάδης: Τετ α τετ στη δεξίωση της Σπέχαρ στο Λήδρα Πάλας για την ημέρα των ΗΕ

Ακιντζί-Αναστασιάδης: Τετ α τετ στη δεξίωση της Σπέχαρ στο Λήδρα Πάλας για την ημέρα των ΗΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί θα παραστούν σε δεξίωση που παραθέτει απόψε (Πέμπτη, 24/10) στο Λήδρα Πάλας, η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.


Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 24 Οκτωβρίου, και είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει από τις 19:30 μέχρι τις 21:30.

Όπως πληροφορείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων σε αυτήν, πέραν των δυο ηγετών, έχουν προσκληθεί πολιτικοί και άλλα άτομα και από τις δυο κοινότητες της Κύπρου καθώς και ξένοι διπλωμάτες. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης θα απευθύνει χαιρετισμό η κ. Σπέχαρ.

Στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρεται πως αυτός θα παραστεί στη δεξίωση της κ. Σπέχαρ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τα κατεχόμενα σε αυτήν θα παραστεί και ο Τ/κ ηγέτης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top