Θέλει ν’ αποκτήσει τον Μπάρκα

Θέλει ν’ αποκτήσει τον Μπάρκα

Ολοένα και αυξάνονται οι μνηστήρες για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, με την Σέλτικ να μπαίνει και αυτή στο κάδρο.

Σύμφωνα με το «Sportime», ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της σκωτσέζικης ομάδας, η οποία σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα.

Βασικός τερματοφύλακας της Σέλτικς είναι ο 31χρονος Φράσερ Φόρστερ που αγωνίζεται ως δανεικός από την Σαουθάμπτον και έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο ως το 2022.

Δεύτερος τερματοφύλακας είναι ο 37χρονος Γκρεγκ Γκόρντον και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Οπότε δεν αποοκλείεται η Σέλτικ να μείνει στο τέλος της σεζόν μόνο με τον τρίτο της πορτιέρο, Σκοτ Μπέιν, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2022.

Γι αυτό έχει βγει στην αγορά και εξετάζει περιπτώσεις για τον «άσο» και μία από αυτές είναι και ο Μπάρκας. Από την πλευρά της η ΑΕΚ απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE