Βαρύ πένθος για τον Κώστα Πρέκα

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Πρέκα

Ο Κώστας Πρέκας περνάει δύσκολες στιγμές αφού βυθίστηκε στο πένθος. Βαρύ το χτύπημα της μοίρας για τον γνωστό ηθοποιό. 

Τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με την αδελφή του στο ίδιο σπίτι με εκείνη να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ηθοποιός ήταν δίπλα της όταν νοσηλεύτηκε πρόσφατα αλλά δυστυχώς η Νίκη Πρέκα δεν τα κατάφερε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Συντετριμμένος αποχαιρέτησε την αδελφή του πριν από λίγες ημέρες έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μαίρη Βιντιάδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE