Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Κοινή πεποίθηση ΑΚΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ η ανάγκη επανέναρξης των διαπραγματεύσεων

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Κοινή πεποίθηση ΑΚΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ η ανάγκη επανέναρξης των διαπραγματεύσεων

Κοινή είναι η ανησυχία ΑΚΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Κύπρο, απόρροια της επιθετικότητας και της προκλητικότητας της Τουρκίας και του παρατεταμένου αδιεξόδου που υπάρχει στο Κυπριακό, όπως δήλωσε, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

«Κοινή μας πεποίθηση είναι ότι ο τρόπος αντιμετώπισης είναι η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με ταυτόχρονο τερματισμό της τουρκικής προκλητικότητας στην κυπριακή ΑΟΖ και στην Αμμόχωστο», πρόσθεσε ο κ. Κυπριανού.

Αλέξης Τσίπρας και Άντρος Κυπριανού αντάλλαξαν απόψεις για τη φάση στην οποία βρίσκεται το Κυπριακό αλλά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, έτσι ώστε να τερματιστεί η τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα.

«Συμφωνήσαμε να διατηρήσουμε την επαφή και την ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών έτσι ώστε να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν», δήλωσε ο κ. Κυπριανού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE