Πέντε Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση στη Ρασουλάιν

Πέντε Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση στη Ρασουλάιν

Πέντε Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση των Κούρδων μαχητών ΡΚΚ/YPG στην πολη Ρασουλάιν της Συρίας, ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας αναφέροντας ότι στο πλαίσιο της νόμιμης άμυνάς του ο τουρκικός στρατός απάντησε.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΑΜ αναφέρει ότι η επίθεση έγινε με ντρόουνς και ελαφρύ οπλισμό εναντίον Τούρκων στρατιωτιών που έκαναν έρευνες στην πόλη. Προστίθεται ότι ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τις έρευνές του στην περιοχή για καθαρισμό ναρκών και εκρηκτικών υλών, αναφέροντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οποιοιδήποτε άλλοι ισχυρισμοί που είδαν το φως της δημοσιότητας στον τύπο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE