Πέντε Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση στη Ρασουλάιν

Πέντε Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση στη Ρασουλάιν

Πέντε Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση των Κούρδων μαχητών ΡΚΚ/YPG στην πολη Ρασουλάιν της Συρίας, ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας αναφέροντας ότι στο πλαίσιο της νόμιμης άμυνάς του ο τουρκικός στρατός απάντησε.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΑΜ αναφέρει ότι η επίθεση έγινε με ντρόουνς και ελαφρύ οπλισμό εναντίον Τούρκων στρατιωτιών που έκαναν έρευνες στην πόλη. Προστίθεται ότι ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τις έρευνές του στην περιοχή για καθαρισμό ναρκών και εκρηκτικών υλών, αναφέροντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οποιοιδήποτε άλλοι ισχυρισμοί που είδαν το φως της δημοσιότητας στον τύπο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE