ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… εκδοχή Τάκη Αντωνίου για την ΕΙΚΟΝΑ του ΑΠΟΕΛ

Η… εκδοχή Τάκη Αντωνίου για την ΕΙΚΟΝΑ του ΑΠΟΕΛ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, μίλησε το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή (Super Sport) και έδωσε τη δική του… εκδοχή, γιατί δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Καμιά φορά το ποδόσφαιρο που παίζει μια ομάδα δεν είναι ανάλογο της ποιότητας των παικτών αλλά ανάλογο του τρόπου να παίζει. Το ΑΠΟΕΛ παίζει με έναν τρόπο που το δυσκολεύει να είναι δημιουργικό και αποτελεσματικό. Αυτό είναι που πρέπει να διορθωθεί. Το να λέμε γενικά και αόριστα ότι η ομάδα πρέπει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και ότι όσοι δεν τα δίνουν όλα στο γήπεδο δεν μπορούν είναι αοριστολογίες. Δεν μπορεί σε έναν αγώνα να μπαίνουν οι παίκτες και να λες ότι αυτοί τα έδωσαν όλα και αυτοί όχι, δεν υπάρχει κανείς παίκτης που να μπαίνει στο γήπεδο και να μην τα δίνει όλα».

«Δεν μπορείς να αποφασίζεις την Παρασκευή ότι το Σάββατο θα παίξεις ένα άλλο σύστημα. Πρέπει να έχεις έναν τρόπο παιχνιδιού που να τον γνωρίζουν οι παίκτες καλά. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα συστήματα. Θα ασχοληθώ με τον τρόπο που παίζει ένα σύστημα μια ομάδα. Στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ θα πω μια άποψη. Πάρτε τον αγώνα με την Καραμπάχ. Όλος ο κεντρικός διάδρομος, η ραχοκοκαλιά είναι αργοί ποδοσφαιριστές. Όταν η καρδιά της ομάδας ολόκληρη όσο ποιοτική και να είναι, είναι αργή υπάρχει πρόβλημα. Έχει παίκτες το ΑΠΟΕΛ για να εμπλουτιστεί η ομάδα και να γίνει πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική και όχι με ευχολόγια ότι πρέπει να παίξει καλύτερα η ομάδα. Είναι ποιοτικοί αλλά όχι γρήγοροι οι παίκτης της ραχοκοκαλιάς. Δεν γίνεται να είναι όλοι γρήγοροι αλλά υπάρχουν επιλογές στο ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ έχει γρήγορους παίκτες αλλά και γρήγορους στο μυαλό. Πρέπει να βάλει ταχύτητα στο παιχνίδι του το ΑΠΟΕΛ».

«Το ΑΠΟΕΛ ήταν συμπαγές αμυντικά και περιόρισε τον αντίπαλο αλλά σε άλλου είδους αγώνες που χρειάζεται περισσότερη δημιουργία πρέπει να εμπλουτιστούν οι γραμμές με παίκτες με ταχύτητα που θα μπορούν να ανατρέψουν τις αμυντικές ισορροπίες του αντιπάλου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top