ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Σε κακή κατάσταση ο 44χρονος Εγγλεζοκύπριος– «Δεν μπορώ να περπατήσω…»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Σε κακή κατάσταση ο 44χρονος Εγγλεζοκύπριος– «Δεν μπορώ να περπατήσω…»

Σε κακή κατάσταση παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ο 44χρονος Εγγλεζοκύπριος, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Είχε τραύμα στο δεξί του χέρι, το οποίο ήταν δεμένο με γάζα, ενώ στο πρόσωπό του έφερε εκδορές και τα μάτια του ήταν κατακόκκινα.

Αφού πρώτα η εξεταστής της υπόθεσης αναφέρθηκε στα γεγονότα του επεισοδίου του βράδυ της Πέμπτης (24/10) στην περιοχή «Κόκκινες» στον Στρόβολο, του δόθηκε ο λόγος για να πει αν φέρει ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για έκδοση 8ήμερου διατάγματος ποσωποκράτησης.

Ανέφερε –με τη βοήθεια διερμηνέα- πως ό,τι είχε να πει το είπε στην κατάθεσή του, πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να περπατήσει και ότι θα ζητήσει να τον εκπροσωπήσει δικηγόρος από την Αγγλία.

Ο 44χρονος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τραυμάτισε με κοπίδι 48χρονο πρώην αστυνομικό στον λαιμό (νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας), τον 39χρονο εργοδότη του, καθώς και έναν άλλο 40χρονο που υποστήριξε πως ο ύποπτος τον έσπρωξε βίαια με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να κτυπήσει.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top