ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: 'I want my money' φέρεται να είπε ο ύποπτος πριν αρχίσει απειλές και επίθεση – Όλα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: 'I want my money' φέρεται να είπε ο ύποπτος πριν αρχίσει απειλές και επίθεση – Όλα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε ο φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου, με χαρτοκόπτη το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου στην Πλατεία Καλής Ελπίδος στον Στρόβολο.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Εναντίον του υπόπτου που πρόκειται για Αγγλοκύπριο 44 ετών διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμός, μεταφορά επιθετικού οργάνου χωρίς εξουσιοδότηση ή νόμιμο αιτιολογικό και επίθεση με πρόκληση πραγματική βλάβη.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, στις 18:00, την Τετάρτη (24/10), ο 44χρονος μετέβη στα γραφεία εταιρείας στην Πλατεία Καλής Ελπίδος στον Στρόβολο για να απαιτήσει από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και εργοδότη του, χρήματατα από την μισθοδοσία του. Πέταξε μία καρέκλα που βρισκόταν στο χώρο και φωνάζοντας του “Ι want my money. You have my payment. I am gangster. I will kill you. Ο δράστης κρατούσε κίτρινο χαρτοκόπτη.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Σε κακή κατάσταση ο 44χρονος Εγγλεζοκύπριος– «Δεν μπορώ να περπατήσω…»

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας προσπάθησε να δέσει την πληγή του δράστη αφού είχε τραυματιστεί στο χέρι, αλλά ο ίδιος δεν συνεργαζόταν

Στο σημείο αυτό στο χώρο εισήλθε δεύτερος φίλος του ιδιοκτήτη, που πρόκειται για τον πρώην αστυνομικό, Ν.Ν.Ο πρώην αστυνομικός στην προσπάθεια του να αποσπάσει από τον δράστη τον χαρτοκόπτη που κρατούσε, έπεσαν πάνω στο γραφείο, καταφέροντας ο ύποπτος να τον τραυματίσει στο λαιμό.

Τα τέσσερα πρόσωπα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του πρώην αστυνομικού, που φέρει τραύμα στο λαιμό κρίνεται κρίσιμη, αλλά εκτός κινδύνου. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, θέλησε να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ρήξη τένοντα και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο πρώτος φίλος του αφού εξετάστηκε πήρε εξιτήριο, ενώ ο δράστης φέρει διάφορες εκδορές στο πρόσωπο και τραύματα στα οστά.

Κατά τη σύλληψη του όταν του επιστήθηκε η προσοχή του νόμου είπε “Ουδέν σχόλιο”.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε με δεμένο το δεξί και μελανιές στο πρόσωπο και κατακόκκινα μάτια.

Όταν κλήθηκε από το δικαστήριο εάν θέλει να ρωτήσει κάτι είπε ότι “τα είπε στην κατάθεση του. Δεν μπορεί να περπατήσει και θέλει δικό του δικηγόρο από την Αγγλία”.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν ληφθεί έντεκα καταθέσεις και απομένουν άλλες πενήντα. Θα καταθέσουν φίλοι και πρόσωπα από το περιβάλλον τους, μάρτυρες και οι ιατροί που τους εξέτασαν. Επίσης θα αξιολογηθούν κλειστά κυκλώματα από τη γύρω περιοχή.

Δείτε το VIDEO με τις τοποθετήσεις που έκανε νωρίς το πρωί (25/10) ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top