ΤΡΟΧΑΙΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα που είχε κλείσει λόγω τροχαίου - Ουρές χιλιομέτρων

ΤΡΟΧΑΙΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα που είχε κλείσει λόγω τροχαίου - Ουρές χιλιομέτρων

Για σχεδόν δύο ώρες παρέμεινε κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας- Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, που είχε κλείσει λόγω τροχαίου ατυχήματος δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 14:00 της Παρασκευής 25/10.

Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Φωτογρααφία από CyPolice checkpoints

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE