ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Νεκρός ο 40χρονος Κώστας Φούττης από τη Λεμεσό

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Νεκρός ο 40χρονος Κώστας Φούττης από τη Λεμεσό

Βιοπαλαιστής από τη Λεμεσό είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Πρόκειται για τον 40χρονο Κώστα Φούττη που έχασε τη ζωή του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και συγκεκριμένα στο ύψος της Μονής.

Ο 39χρονος, όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενό μας δημοσίευμα, ενώ κινείτο με το ιδιωτικής χρήσης όχημα στο συγκεκριμένο δρόμο, σταμάτησε και εξήλθε εντός αυτού. Το αυτοκίνητό του προηγουμένως είχε υποστεί μηχανική βλάβη.

Κατά την προσπάθειά του να ελέγξει το όχημά του, διερχόμενο φορτηγό τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η οικογένεια του θανόντος ήδη έχει ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE