ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Νεκρός ο 40χρονος Κώστας Φούττης από τη Λεμεσό

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Νεκρός ο 40χρονος Κώστας Φούττης από τη Λεμεσό

Βιοπαλαιστής από τη Λεμεσό είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Πρόκειται για τον 40χρονο Κώστα Φούττη που έχασε τη ζωή του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και συγκεκριμένα στο ύψος της Μονής.

Ο 39χρονος, όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενό μας δημοσίευμα, ενώ κινείτο με το ιδιωτικής χρήσης όχημα στο συγκεκριμένο δρόμο, σταμάτησε και εξήλθε εντός αυτού. Το αυτοκίνητό του προηγουμένως είχε υποστεί μηχανική βλάβη.

Κατά την προσπάθειά του να ελέγξει το όχημά του, διερχόμενο φορτηγό τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η οικογένεια του θανόντος ήδη έχει ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE