ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Νεκρός ο 40χρονος Κώστας Φούττης από τη Λεμεσό

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Νεκρός ο 40χρονος Κώστας Φούττης από τη Λεμεσό

Βιοπαλαιστής από τη Λεμεσό είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Πρόκειται για τον 40χρονο Κώστα Φούττη που έχασε τη ζωή του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και συγκεκριμένα στο ύψος της Μονής.

Ο 39χρονος, όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενό μας δημοσίευμα, ενώ κινείτο με το ιδιωτικής χρήσης όχημα στο συγκεκριμένο δρόμο, σταμάτησε και εξήλθε εντός αυτού. Το αυτοκίνητό του προηγουμένως είχε υποστεί μηχανική βλάβη.

Κατά την προσπάθειά του να ελέγξει το όχημά του, διερχόμενο φορτηγό τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η οικογένεια του θανόντος ήδη έχει ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE