Κλειστή η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά στην κατεύθυνση προς Λεμεσό

Κλειστή η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά στην κατεύθυνση προς Λεμεσό

Κλειστή είναι η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, λίγο πριν την έξοδο προς Παρεκκλησιά, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής (25/10).

Τα δύο αυτοκίνητα που ενέχονται στην τροχαία σύγκρουση έχουν ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας. 

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στους οδηγούς.

Από τη σύγκρουση δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE