Beach Volley: Πάνε Κίνα Daria – Μαριώτα σε τουρνουά μεγάλη – πρόκληση

Beach Volley: Πάνε Κίνα Daria – Μαριώτα σε τουρνουά μεγάλη – πρόκληση

Σε άλλο ένα μεγάλο γεγονός – πρόκληση συμμετέχει το κυπριακό beach Volley. Το δίδυμο των Daria Gusarova και Μαριώτα Αγγελοπούλου θα συμμετάσχουν στο World Tour 3 Star που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 Οκτωβρίου – 03 Νοεμβρίου 2019 στην πόλη Qinzhou της Κίνας.

Οι δυο αθλήτριες συνοδευόμενες από τον προπονητή κ. Ανδρέα Σαββίδη και τον κ. Victor Gusarov θα αναχωρήσουν για την Κίνα τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστοι οι αντίπαλοι αλλά στόχος είναι οι καλές εμφανίσεις και η συγκομιδή βαθμών.

new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE