Πυρκαγιά σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας - 200 θαμώνες μέσα

Πυρκαγιά σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας - 200 θαμώνες μέσα

Πυρκαγιά, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/10) σε υπόγειο κλαμπ στην οδό Πανεπιστημίου 10, στο κέντρο της Αθήνας.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από δύναμη της πυροσβεστικής, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στο χώρο. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος ανέφεραν στην πυροσβεστική, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά βρίσκονταν στον χώρο περίπου 200 άνθρωποι, οι οποίοι όμως μπόρεσαν να απομακρυνθούν έγκαιρα.

Στο σημείο βρέθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα γραφείο εντός του κλαμπ, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο που μπορεί να ξέχασε ο τελευταίος που μπήκε στο γραφείο, βραχυκύκλωμα ή άλλη τυχαία αιτία, αλλά θα γίνει το Σάββατο (26/10) πιο προσεκτική έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE