Άγρια κόντρα – Ο SNIK ανέβασε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Λιάγκα σαν σαλιγκάρι και έγραψε ειρωνικά: «Γυμνοσάλιαγκας…»

Άγρια κόντρα – Ο SNIK ανέβασε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Λιάγκα σαν σαλιγκάρι και έγραψε ειρωνικά: «Γυμνοσάλιαγκας…»

Δεν άρεσε φαίνεται η κριτική του Λιάγκα στον SNIK ο οποίος τον «εκδικήθηκε» ανεβάζοντας φωτογραφία του από παραλία, στην οποία έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι του παρουσιαστή.

Θέμα συζήτησης στην εκπομπή του Λιάγκα, ήταν την Παρασκευή (25/10) η συμπεριφορά του SNIK σε δημοσιογράφο του «Πρωινού» που παρουσιάζει η πρώην γυναίκα του, Φαίη Σκορδά.

Ο γνωστός παρουσιαστής ξέσπασε άγρια κατά του ράπερ, ενώ στο ίδιος μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα σχόλια των συνεργατών του στο πάνελ.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE