ΕΛΛΑΔΑ: Τρομερή σύγκρουση τρένου με όχημα - Τραυματίστηκε θανάσιμα η οδηγός - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Τρομερή σύγκρουση τρένου με όχημα - Τραυματίστηκε θανάσιμα η οδηγός - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστύχημα, με μια γυναίκα νεκρή, σημειώθηκε το Σάββατο (26/10) στις 11.15 το πρωί στη διάβαση του Πυργετού στα Τρίκαλα όταν τρένο συγκρούστηκε με όχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το αυτοκίνητο επιχείρησε να διασχίσει τη διάβαση ενώ ερχόταν η αμαξοστοιχία από τα Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα.

Οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και οι φωτεινοί σηματοδότες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ και ανασύρθηκε από τα συντρίμμια η γυναίκα η οποία οδηγούσε το όχημα, τραυματισμένη θανάσιμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE