ΕΛΛΑΔΑ: Τρομερή σύγκρουση τρένου με όχημα - Τραυματίστηκε θανάσιμα η οδηγός - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Τρομερή σύγκρουση τρένου με όχημα - Τραυματίστηκε θανάσιμα η οδηγός - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστύχημα, με μια γυναίκα νεκρή, σημειώθηκε το Σάββατο (26/10) στις 11.15 το πρωί στη διάβαση του Πυργετού στα Τρίκαλα όταν τρένο συγκρούστηκε με όχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το αυτοκίνητο επιχείρησε να διασχίσει τη διάβαση ενώ ερχόταν η αμαξοστοιχία από τα Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα.

Οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και οι φωτεινοί σηματοδότες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ και ανασύρθηκε από τα συντρίμμια η γυναίκα η οποία οδηγούσε το όχημα, τραυματισμένη θανάσιμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.