ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με ΑΕΛ… το καλύτερο «γιατρικό» – Μαζεμένα προβλήματα για Σωφρόνη και ΠΛΑΝΟ με αλλαγές

Νίκη με ΑΕΛ… το καλύτερο «γιατρικό» – Μαζεμένα προβλήματα για Σωφρόνη και ΠΛΑΝΟ με αλλαγές

Να γυρίσουν το κλίμα μέσα στον κόσμο, αποτελεί ένα από τους στόχους του Απόλλωνα, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα. Ένα καλό «γιατρικό» για να το πετύχουν, είναι να πάρουν το τρίποντο στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Όπως συνηθίζεται να λέγεται για τέτοια ματς, νίκη και «με μισό μηδέν» θα τους αφήσει ικανοποιημένους. Έρχεται σε δεύτερη μοίρα, η εικόνα που θα εκπέμψει η ομάδα. Όμως για να βαφτεί το ντέρμπι κυανόλευκο, επιβάλλεται να έχει συνοχή η ομάδα και να μην παρουσιάσει τα «κενά αέρος» που είχε σε άλλα πρόσφατα παιχνίδια. Βασικά ο Απόλλωνας θέλει να κάμει… ξανά επανεκκίνηση, αφού μετά την καλή αρχή στη δεύτερη θητεία του Αυγουστή με την Πάφο, δυο εβδομάδες μετά «έσπασαν τα μούτρα τους» με τον Εθνικό.

Προέκυψαν μαζεμένα προβλήματα παραμονές του αγώνα. Συγκεκριμένα πέραν από τους σίγουρους απόντες Βασιλείου και Ψύχα, θα δουν το παιχνίδια από την κερκίδα οι Ρομπέρζ, Βασιλείου και Ζελάγια. Αντιμετωπίζουν κι οι τρεις προβλήματα τραυματισμών.

Σχολιάζεται εκτεταμένα στις τάξεις του κόσμου, το ότι συνεχίζεται η «επιδημία» τραυματισμών. Από χθες βράδυ με το συγκεκριμένο ζήτημα ασχολούνται οι πλείστοι υποστηρικτές των κυανολεύκων.

Τα προηγούμενα χρόνια, τις περισσότερες φορές… πέφταμε μέσα, στις σκέψεις που έκανε ο Αυγουστή, για πιθανή ενδεκάδα.

Ο Μολ θα είναι στο τέρμα. Οι Πέδρο θα είναι δεξιά. Αριστερό μπακ μάλλον θα παίξει ο Ενσούε, με τον Αγκίρε να ξεκινά σε ρόλο εξτρέμ. Στο κέντρο της άμυνας, σίγουρος είναι ο Γιούστε, τη δεύτερη θέση διεκδικούν οι Σάλαι και Σελίμοβιτς.

Στη μεσαία γραμμή, παίζει το σενάριο να αρχίσει η τριάδα Σακέτι, Μ’ Μπιντά και Μάρκοβιτς. Υπάρχει μια πιθανότητα να αρχίσει ο Φακούντο Περέιρα. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Γιαννιώτας. Σέντερ φορ μάλλον θα είναι ο Γκακπέ, χωρίς να αποκλείσουμε εντελώς το σενάριο να δούμε τον Ντανιέλ Καρ.

Φαίνεται καθημερινώς πόσο… πεσμένοι ψυχολογικά είναι οι πλείστοι Απολλωνίστες, επειδή η ομάδα τους απώλεσε τη δυναμική και την αίγλη των προηγουμένων χρόνων. Κάτι που έχει επιπτώσεις, στη στήριξη που της δίδει ο κόσμος, όποτε έχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση. «Ξενερώνουν» ακόμα περισσότερο όταν παραμονές του αγώνα, διαβάζουν κι ακούνε για νέους… μαζεμένους τραυματισμούς. Εκτιμούμε ότι θα πάνε γύρω στις 2 χιλιάδες Απολλωνίστες σήμερα στη δυτική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top