ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη της 17χρονης Ελευθερίας Κουφού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη της 17χρονης Ελευθερίας Κουφού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από σήμερα το απόγευμα, από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η Ελευθερία Κουφού, 17 ετών.


Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55 μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μακριά καστανόξανθα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της, με το ΑΚΕΛ να μεταφέρει την τελική ευθύνη λήψης αποφάσεων στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία συνέρχεται σήμερα, στις 3.00 το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE