Νέοι χάρτες που δείχνουν την Κύπρο ως «τουρκικό» έδαφος – Ψευδοκράτος και στην βόρεια Συρία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέοι χάρτες που δείχνουν την Κύπρο ως «τουρκικό» έδαφος – Ψευδοκράτος και στην βόρεια Συρία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας νέος χάρτης κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπου παρουσιάζει την Κύπρο, ως τουρκικό έδαφος, και την βόρεια Συρία ως ανεξάρτητη οντότητα.

Ο νέος χάρτης παρουσιάζει επίσης τα Δωδεκάνησα και νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου ως τουρκική επικράτεια, όπως επίσης και την Δυτική Θράκη.

Η τουρκική επιχείριση για επέκταση των τουρκικών συνόρων στα όρια του «Όρκου του Έθνους» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τον χάρτη δημοσίευσε στο Twitter, η Τουρκάλα ακαδημαϊκός, Νουρχάν Ταγούτζ , στις 22/10. Δείτε την φωτογραφία 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.