Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ουσιών – Σακουλάκια με ποσότητα σκόνης και ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του

Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ουσιών – Σακουλάκια με ποσότητα σκόνης και ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του

Ανήλικος κυκλοφορούσε με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή του και συνελήφθη από την ΥΚΑΝ, στη ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, το Σάββατο 27/10

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ερεύνησαν χθες το απόγευμα την περιοχή, όπου και εντόπισαν τον 17χρονο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή του 17χρονου, καθώς επίσης και στο μοτοποδήλατό του, εντοπίστηκαν 10 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 17 περίπου γραμμαρίων, 19 σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 19 περίπου γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό. Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE