Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ουσιών – Σακουλάκια με ποσότητα σκόνης και ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του

Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ουσιών – Σακουλάκια με ποσότητα σκόνης και ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του

Ανήλικος κυκλοφορούσε με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή του και συνελήφθη από την ΥΚΑΝ, στη ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, το Σάββατο 27/10

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ερεύνησαν χθες το απόγευμα την περιοχή, όπου και εντόπισαν τον 17χρονο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή του 17χρονου, καθώς επίσης και στο μοτοποδήλατό του, εντοπίστηκαν 10 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 17 περίπου γραμμαρίων, 19 σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 19 περίπου γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό. Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE