Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ουσιών – Σακουλάκια με ποσότητα σκόνης και ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του

Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ουσιών – Σακουλάκια με ποσότητα σκόνης και ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του

Ανήλικος κυκλοφορούσε με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή του και συνελήφθη από την ΥΚΑΝ, στη ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, το Σάββατο 27/10

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ερεύνησαν χθες το απόγευμα την περιοχή, όπου και εντόπισαν τον 17χρονο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή του 17χρονου, καθώς επίσης και στο μοτοποδήλατό του, εντοπίστηκαν 10 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 17 περίπου γραμμαρίων, 19 σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 19 περίπου γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό. Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE