Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ουσιών – Σακουλάκια με ποσότητα σκόνης και ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του

Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ουσιών – Σακουλάκια με ποσότητα σκόνης και ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του

Ανήλικος κυκλοφορούσε με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή του και συνελήφθη από την ΥΚΑΝ, στη ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, το Σάββατο 27/10

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ερεύνησαν χθες το απόγευμα την περιοχή, όπου και εντόπισαν τον 17χρονο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή του 17χρονου, καθώς επίσης και στο μοτοποδήλατό του, εντοπίστηκαν 10 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 17 περίπου γραμμαρίων, 19 σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 19 περίπου γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό. Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE