ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 8 μέρες οι νεαροί ληστές – Αναζητείται άλλος ένας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 8 μέρες οι νεαροί ληστές – Αναζητείται άλλος ένας

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τα δυο άτομα ηλικίας 18 και 19 ετών, που συνελήφθησαν σε σχέση με τη ληστεία εις βάρος διανομέα φαγητού που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σε σχέση με την υπόθεση η αστυνομία αναζητεί άλλο ένα πρόσωπο. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η αστυνομία εξετάζει κατά πόσον οι νεαροί εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό στη Λεμεσό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE