ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 8 μέρες οι νεαροί ληστές – Αναζητείται άλλος ένας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 8 μέρες οι νεαροί ληστές – Αναζητείται άλλος ένας

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τα δυο άτομα ηλικίας 18 και 19 ετών, που συνελήφθησαν σε σχέση με τη ληστεία εις βάρος διανομέα φαγητού που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σε σχέση με την υπόθεση η αστυνομία αναζητεί άλλο ένα πρόσωπο. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η αστυνομία εξετάζει κατά πόσον οι νεαροί εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό στη Λεμεσό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE