ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήρε 'φωτιά' το τηλέφωνο της Πυροσβεστικής - Κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήρε 'φωτιά' το τηλέφωνο της Πυροσβεστικής - Κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας

Δεκάδες είναι οι κλήσεις που δέχεται για βοήθεια η Πυροσβεστική Υπηρεσία από όλη την επαρχία Λευκωσίας, που πλήγηκε από καταιγίδα, η οποία ξέσπασε μετά το μεσημέρι της Κυριακής (27/10).

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττής ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι κλήσεις προς την Υπηρεσία είναι δεκάδες και αυξάνονται.
 
Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι παρατηρείται συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα σε αρκετά σημεία του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας και Λευκωσίας - Λεμεσού, από την περιοχή Δαλίου προς Λευκωσία με αποτέλεσμα η διακίνηση των αυτοκινήτων να είναι επικίνδυνη.

Η  Αστυνομία συστήνει όπως οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες διακινήσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE