Χαμός στην Λευκωσία λόγω κακοκαιρίας - 140 κλήσεις για πτώσεις δέντρων, εγκλωβισμένους οδηγούς και άλλα

Χαμός στην Λευκωσία λόγω κακοκαιρίας - 140 κλήσεις για πτώσεις δέντρων, εγκλωβισμένους οδηγούς και άλλα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από τις 2 μέχρι τις 4 περίπου το απόγευμα της Κυριακής (27/10) σε πέραν από 140 κλήσεις για βοήθεια στη Λευκωσία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, κυρίως στις περιοχές Αγλαντζιάς και κεντρικής Λευκωσίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

Τα επεισόδια αφορούν εγκλωβισμένους επιβαίνοντες σε οχήματα που ακινητοποιήθηκαν εντός πλημμυρισμένων δρόμων, αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγειους, ημιυπόγειους χώρους, υποστατικά, και πτώσεις δέντρων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται εργάζονται μέχρι στιγμής 6 συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έγινε ανάκληση προσωπικού.

Επιπρόσθετα βρίσκονται σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να ανταποκριθούν ομάδες από ΕΜΑΚ και Λάρνακα και τέθηκε σε εφαμογή διαδικασία ενίσχυσης με συνεργεία από την Πολιτική Άμυνα και με αριθμό ατόμων από την εθελοντική οργάνωση ΕΤΕΑ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE