ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιλένκο Σπόλιαριτς: «Έκανε πολύ καλή κίνηση που έφυγε από τον Απόλλωνα ο Ντανίλο»

Μιλένκο Σπόλιαριτς: «Έκανε πολύ καλή κίνηση που έφυγε από τον Απόλλωνα ο Ντανίλο»

O παλαίμαχος θρύλος του Απόλλωνα, Μιλένκο Σπόλιαριτς, ο οποίος σχολιάζει για λογαριασμό της Primetel το παιχνίδι ΑΕΚ-ΕΝΠ, αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο γιων του, Ματία και Ντανίλο που αγωνίζονται σε ΑΕΚ και ΕΝΠ αντίστοιχα, με τον δεύτερο μάλιστα να παίζει βασικός.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε ότι η κίνηση του Ντανίλο να φύγει από τον Απόλλωνα ήταν πολύ καλή για τον ίδιο. Θυμίζουμε ότι αγωνίζεται ως δανεικός στους «βυσσινί».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Για να είμαι ειλικρινής, αν ήταν και οι δύο στην ενδεκάδα, θα ήταν πιο δύσκολο για μένα. Εντάξει, μακάρι να ήταν και οι δύο στο αρχικό σχήμα, όμως για μένα θα είναι λιγότερο το άγχος.

Για τον Ντανίλο είναι ότι καλύτερο που πήγε στην Ένωση, αφού αν δεν κάνω λάθος έπαιξε πέντε 90λεπτα και έχασε μόνο το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Πιστεύω έκανε πολύ καλή κίνηση που έφυγε από τον Απόλλωνα, μου θυμίζει την κίνηση του Ματίας πέρσι που ήταν βασικός στην Αλκή.

Για τους παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους είναι ότι καλύτερο να πηγαίνουν σε άλες ομάδες και να αγωνίζονται. Το θέμα όμως είναι τι θα δείξουν στη συνέχεια και την εξέλιξη που θα έχουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top