Σχολίασε την συμπεριφορά του SNIK σε δημοσιογράφο ο Θεοφάνους – «Έγινα και εγώ αγενής» – VIDEO

Σχολίασε την συμπεριφορά του SNIK σε δημοσιογράφο ο Θεοφάνους – «Έγινα και εγώ αγενής» – VIDEO

Την κακή συμπεριφορά του ράπερ σε δημοσιογράφο, σχολίασε μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε, ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης.

Θυμίζουμε πρώτα, ότι ο SNIK τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε αγενέστατα δημοσιογράφο της εκπομπής «Το πρωινό» του ΑΝΤ1, με την συμπεριφορά του να προκαλεί αντιδράσεις από τον κόσμο της τηλεόρασης.

Για αυτήν την συμπεριφορά, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE