Σχολίασε την συμπεριφορά του SNIK σε δημοσιογράφο ο Θεοφάνους – «Έγινα και εγώ αγενής» – VIDEO

Σχολίασε την συμπεριφορά του SNIK σε δημοσιογράφο ο Θεοφάνους – «Έγινα και εγώ αγενής» – VIDEO

Την κακή συμπεριφορά του ράπερ σε δημοσιογράφο, σχολίασε μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε, ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης.

Θυμίζουμε πρώτα, ότι ο SNIK τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε αγενέστατα δημοσιογράφο της εκπομπής «Το πρωινό» του ΑΝΤ1, με την συμπεριφορά του να προκαλεί αντιδράσεις από τον κόσμο της τηλεόρασης.

Για αυτήν την συμπεριφορά, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE