ΕΛΛΑΔΑ: Είχε πεθάνει στο διαμέρισμά της και την βρήκαν μετά από μέρες – Δεν την αναζήτησε κανείς

ΕΛΛΑΔΑ: Είχε πεθάνει στο διαμέρισμά της και την βρήκαν μετά από μέρες – Δεν την αναζήτησε κανείς

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από διαμέρισμα.

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε το διαμέρισμα και τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.  

Εικάζεται ότι για πάνω από δέκα ημέρες το πτώμα βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, πρόκειται για 73χρονη Λαμιώτισσα η οποία διέμενε μόνη της στο κέντρο της πόλης και προφανώς τόσες ημέρες δεν την αναζήτησε κανείς.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της 73χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 4μμ, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE