ΕΛΛΑΔΑ: Είχε πεθάνει στο διαμέρισμά της και την βρήκαν μετά από μέρες – Δεν την αναζήτησε κανείς

ΕΛΛΑΔΑ: Είχε πεθάνει στο διαμέρισμά της και την βρήκαν μετά από μέρες – Δεν την αναζήτησε κανείς

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από διαμέρισμα.

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε το διαμέρισμα και τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.  

Εικάζεται ότι για πάνω από δέκα ημέρες το πτώμα βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, πρόκειται για 73χρονη Λαμιώτισσα η οποία διέμενε μόνη της στο κέντρο της πόλης και προφανώς τόσες ημέρες δεν την αναζήτησε κανείς.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της 73χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.