ΕΛΛΑΔΑ: Είχε πεθάνει στο διαμέρισμά της και την βρήκαν μετά από μέρες – Δεν την αναζήτησε κανείς

ΕΛΛΑΔΑ: Είχε πεθάνει στο διαμέρισμά της και την βρήκαν μετά από μέρες – Δεν την αναζήτησε κανείς

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από διαμέρισμα.

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε το διαμέρισμα και τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.  

Εικάζεται ότι για πάνω από δέκα ημέρες το πτώμα βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, πρόκειται για 73χρονη Λαμιώτισσα η οποία διέμενε μόνη της στο κέντρο της πόλης και προφανώς τόσες ημέρες δεν την αναζήτησε κανείς.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της 73χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE