ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης νερού

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης νερού

(08:44 - 28/10) Συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στον παλαιό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας, παρατηρείται, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

Επίσης, στη Λάρνακα, ο δρόμος Χαμίτ Μπέη - Πετράκη Κυπριανού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση λόγω συσσώρευσης νερού.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Σημειώνεται ότι τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, πέφτουν από το πρωί της Δευτέρας (28/10) καταρρακτώδεις βροχές, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE