ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης νερού

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης νερού

(08:44 - 28/10) Συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στον παλαιό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας, παρατηρείται, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

Επίσης, στη Λάρνακα, ο δρόμος Χαμίτ Μπέη - Πετράκη Κυπριανού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση λόγω συσσώρευσης νερού.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Σημειώνεται ότι τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, πέφτουν από το πρωί της Δευτέρας (28/10) καταρρακτώδεις βροχές, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE