ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης νερού

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης νερού

(08:44 - 28/10) Συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στον παλαιό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας, παρατηρείται, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

Επίσης, στη Λάρνακα, ο δρόμος Χαμίτ Μπέη - Πετράκη Κυπριανού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση λόγω συσσώρευσης νερού.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Σημειώνεται ότι τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, πέφτουν από το πρωί της Δευτέρας (28/10) καταρρακτώδεις βροχές, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .