ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης νερού

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης νερού

(08:44 - 28/10) Συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στον παλαιό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας, παρατηρείται, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

Επίσης, στη Λάρνακα, ο δρόμος Χαμίτ Μπέη - Πετράκη Κυπριανού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση λόγω συσσώρευσης νερού.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Σημειώνεται ότι τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, πέφτουν από το πρωί της Δευτέρας (28/10) καταρρακτώδεις βροχές, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE