ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: 13χρονή σοβαρά τραυματίας – Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: 13χρονή σοβαρά τραυματίας  – Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Ένα κοριτσάκι 13 ετών έχει τραυματιστεί από την μετωπική σύγκρουση οχημάτων, γύρω στις 19:00, στο κέντρο της πόλης στην οδό Γρίβα Διγενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η 13χρονη έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η 13χρονη επέβαινε σε όχημα μαζί με τους γονείς της και τον εξίσου ανήλικο αδερφό της.

Υπενθυμίζουμε πως από την σύγκρουση τραυματίστηκε ακόμα ένα πρόσωπο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect