Επιστράφηκε η βουλευτική έδρα στον Γ. Παπαδόπουλο – Ανακηρύχθηκε βουλευτής για τρίτη φορά

Επιστράφηκε η βουλευτική έδρα στον Γ. Παπαδόπουλο – Ανακηρύχθηκε βουλευτής για τρίτη φορά

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/10, στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, η ανακήρυξη του Γιώργου Παπαδόπουλου ως βουλευτή του Κινήματος Αλληλεγγύης.

Η ανακήρυξη του κ. Παπαδόπουλου σε βουλευτή για τρίτη φορά, έγινε  μετά την απόφαση της Βουλής για επιστροφή της έδρας στον επιλαχόντα του Κινήματος Αλληλεγγύης. 

"Οι δύο πολιτειακές εξουσίες, Κυβέρνηση και Βουλή έχουν μιλήσει, θεσπίζοντας και εκδίδοντας τη σχετική νομοθεσία. Μια νομοθεσία η οποία επαναφέρει στις σωστές του διαστάσεις και ερμηνείες του ισχύοντος εκλογικού συστήματος. Τώρα από δικής μου πλευράς, θα συνεχίσω να εργάζομαι με το ίδιο ζήλος ως και στο παρελθόν, με γνώμονα το καλό της πατρίδας μας, το καλό των συνανθρώπων μας. Τιμώντας τη ψήφο που μας προτίμησαν και με απόλυτο σεβασμό στο εκλογικό σώμα", δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαδόπουλος μετά την εκ νέου ανακήρυξη του σε βουλευτή.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα δώσει τη νενομισμένη διαβεβαίωση στην προσεχή συνεδρίαση της  Ολομέλειας της Βουλής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE