Συλλήψεις τριών τζιχαντιστών που ετοίμαζαν επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Συλλήψεις τριών τζιχαντιστών που ετοίμαζαν επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τρεις τζιχαντιστές μέλη του Νταέζ (Ισλαμικού Κράτους) που ετοίμαζαν επίθεση την Τρίτη (29/10) κατά τις τελετές εορτασμών της τουρκική εθνική εορτή της 29ης Οκτωβρίου, συνέλαβε η τουρκική αστυνομία σε επιχείρησή της τα ξημερώματα.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι ύποπτοι την περασμένη βδομάδα εγκατέλειψαν αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες σε πάρκινγκ κοντά στη νομαρχία Κωνσταντινούπολης στο Φατίχ. Η αστυνομία έκανε εφόδους σε πέντε διαφορετικές διευθύνσεις και κατάσχεσε οπλισμό, πυρομαχικά και έγγραφα της οργάνωσης. Ένας εκ των υπόπτων είχε παραμείνει για μεγάλο διάστημα στη φυλακή με την κατηγορία συμμετοχής στο Νταές, ενώ του άλλου είχε σκοτωθεί ο αδελφός του σε μάχη στη Συρία. Οι ύποπτοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE