Συλλήψεις τριών τζιχαντιστών που ετοίμαζαν επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Συλλήψεις τριών τζιχαντιστών που ετοίμαζαν επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τρεις τζιχαντιστές μέλη του Νταέζ (Ισλαμικού Κράτους) που ετοίμαζαν επίθεση την Τρίτη (29/10) κατά τις τελετές εορτασμών της τουρκική εθνική εορτή της 29ης Οκτωβρίου, συνέλαβε η τουρκική αστυνομία σε επιχείρησή της τα ξημερώματα.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι ύποπτοι την περασμένη βδομάδα εγκατέλειψαν αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες σε πάρκινγκ κοντά στη νομαρχία Κωνσταντινούπολης στο Φατίχ. Η αστυνομία έκανε εφόδους σε πέντε διαφορετικές διευθύνσεις και κατάσχεσε οπλισμό, πυρομαχικά και έγγραφα της οργάνωσης. Ένας εκ των υπόπτων είχε παραμείνει για μεγάλο διάστημα στη φυλακή με την κατηγορία συμμετοχής στο Νταές, ενώ του άλλου είχε σκοτωθεί ο αδελφός του σε μάχη στη Συρία. Οι ύποπτοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE