ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις μήνες φυλάκιση με 3ετη αναστολή για 51χρονο επιχειρηματία – «Εννά δεις…» είχε πει σε αστυνομικό

ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις μήνες φυλάκιση με 3ετη αναστολή για 51χρονο επιχειρηματία – «Εννά δεις…» είχε πει σε αστυνομικό

Φυλάκιση τριών μηνών με 3ετη αναστολή επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στον 51χρονο επιχειρηματία που είχε απειλήσει αστυνομικό στις 23/07/2018.

Να θυμίσουμε ότι το Δικαστήριο την περασμένη Παρασκευή (25/10) τον είχε κρίνει ένοχο στην κατηγορία που αντιμετώπιζε, δίνοντας οδηγίες όπως μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την ανακοίνωσή της ποινής του, κάτι που έγινε την Τρίτη (29/10).

Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 23 Ιουλίου του 2018 όταν η Αστυνομία έκανε συντονισμένη έρευνα σε υποστατικό συμφερόντων του εν λόγω επιχειρηματία στην Ελεύθερη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε κάποια στιγμή ο 51χρονος απευθυνόμενος σε λοχία του ΤΑΕ Αμμοχώστου του ανέφερε: «Ακόμη εν είδες τίποτε. Εννά δεις ήντα που εννά σου κάμω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE