ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις μήνες φυλάκιση με 3ετη αναστολή για 51χρονο επιχειρηματία – «Εννά δεις…» είχε πει σε αστυνομικό

ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις μήνες φυλάκιση με 3ετη αναστολή για 51χρονο επιχειρηματία – «Εννά δεις…» είχε πει σε αστυνομικό

Φυλάκιση τριών μηνών με 3ετη αναστολή επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στον 51χρονο επιχειρηματία που είχε απειλήσει αστυνομικό στις 23/07/2018.

Να θυμίσουμε ότι το Δικαστήριο την περασμένη Παρασκευή (25/10) τον είχε κρίνει ένοχο στην κατηγορία που αντιμετώπιζε, δίνοντας οδηγίες όπως μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την ανακοίνωσή της ποινής του, κάτι που έγινε την Τρίτη (29/10).

Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 23 Ιουλίου του 2018 όταν η Αστυνομία έκανε συντονισμένη έρευνα σε υποστατικό συμφερόντων του εν λόγω επιχειρηματία στην Ελεύθερη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε κάποια στιγμή ο 51χρονος απευθυνόμενος σε λοχία του ΤΑΕ Αμμοχώστου του ανέφερε: «Ακόμη εν είδες τίποτε. Εννά δεις ήντα που εννά σου κάμω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.