Άνοδο 10,5% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Σεπτέμβριο

Άνοδο 10,5% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Σεπτέμβριο

Οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2019 σημείωσαν άνοδο 10,5% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, αύξηση σημειώθηκε στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία, καθώς και στις πωλήσεις Καθαρού και Ακάθαρτου Πετρελαίου, Ασφάλτου, Βαρέος και Ελαφρού Μαζούτ, Υγραερίου και Πετρελαίου Κίνησης.

Αντίθετα, μικρή μείωση σημειώθηκε στις πωλήσεις Βενζίνης, καθώς και στις προμήθειες Πετρελαίου σε αεροπλάνα. Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν άνοδο 5,9% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν αύξηση 1,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE