Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, αύξηση σημειώθηκε στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία, καθώς και στις πωλήσεις Καθαρού και Ακάθαρτου Πετρελαίου, Ασφάλτου, Βαρέος και Ελαφρού Μαζούτ, Υγραερίου και Πετρελαίου Κίνησης.
Αντίθετα, μικρή μείωση σημειώθηκε στις πωλήσεις Βενζίνης, καθώς και στις προμήθειες Πετρελαίου σε αεροπλάνα. Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν άνοδο 5,9% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν αύξηση 1,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




