Άνοδο 10,5% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Σεπτέμβριο

Άνοδο 10,5% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Σεπτέμβριο

Οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2019 σημείωσαν άνοδο 10,5% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, αύξηση σημειώθηκε στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία, καθώς και στις πωλήσεις Καθαρού και Ακάθαρτου Πετρελαίου, Ασφάλτου, Βαρέος και Ελαφρού Μαζούτ, Υγραερίου και Πετρελαίου Κίνησης.

Αντίθετα, μικρή μείωση σημειώθηκε στις πωλήσεις Βενζίνης, καθώς και στις προμήθειες Πετρελαίου σε αεροπλάνα. Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν άνοδο 5,9% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν αύξηση 1,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE