Εγκρίθηκε από την αμερικανική βουλή το νομοσχέδιο για κυρώσεις στην Τουρκία λόγω Συρίας

Εγκρίθηκε από την αμερικανική βουλή το νομοσχέδιο για κυρώσεις στην Τουρκία λόγω Συρίας

Η ολομέλεια της αμερικάνικης Βουλής των Αντιπροσώπων ενέκρινε το βράδυ της Τρίτης 29/10 με πλειοψηφία μεγαλύτερη των δύο τρίτων το νομοσχέδιο του Προέδρου και του Επικεφαλής της μειοψηφίας της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, Eliot Engel και Michael McCaul αντίστοιχα, το οποίο επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία για την εισβολή στη Συρίας.
 

Παρά τις κυρώσεις, το νομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα άρσης τους αν ο Πρόεδρος επιβεβαιώσει εγγράφως ότι έχουν τηρηθεί οι πρόνοιες του νομοσχεδίου. Αντίστοιχο νομοσχέδιο προωθείται και στη Γερουσία.
 
Αργότερα εντός της ημέρας η αμερικανική Βουλή αναμένεται να συζητήσει το νομοσχέδιο για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE