Δέσποινα Βανδή… η μεγάλη επιστροφή!

Δέσποινα Βανδή… η μεγάλη επιστροφή!

Με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο «Acro» θα βλέπουμε φέτος την Δέσποινα Βανδή!

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με τον ανατρεπτικό Νίνο και τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαδόπουλο, από τις αρχές Δεκεμβρίου, στην «καρδιά» της Αθήνας, σε ένα πρόγραμμα με concept του Φωκά Ευαγγελινού.

Και οι τρεις καλλιτέχνες, που ανήκουν στο δυναμικό της Panik Records, έχουν χαράξει τη δική τους ξεχωριστή και επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία.

Θυμίζουμε ότι η Δέσποινα Βανδή, μετά το τραγικό γεγονός με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, πριν την πρεμιέρα τους, επέλεξε να συμμετέχει περισσότερα musical και άλλες παραστάσεις παρά να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά, ωστόσο φαίνεται ότι το 2020… την περιμένει!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE